Wat kost een opslagruimte?

Wanneer je te maken hebt met ruimtegebrek is een opslagruimte de ideale oplossing. De kosten voor opslag zijn afhankelijk van het aantal kubieke meter. Kubox Opslag verhuurt schone, droge en veilige opslagruimtes door heel het land tegen aantrekkelijke prijzen. Lees meer over de mogelijkheden, types opslag en kosten van onze opslagboxen.

Opslagruimte huren? 

Wanneer je gaat samenwonen, verhuizen of verbouwen heb je vaak te maken met ruimte tekort. Kubox Opslag biedt flexibele ruimtes voor de opslag van jouw inboedel, verhuisdozen of persoonlijke spullen. De verwarmde en geconditioneerde opslagruimtes zijn daarnaast perfect voor de berging van jouw seizoensgebonden goederen, hobbymateriaal of archief. 

Bereken jouw opslagruimte 

De opslagboxen van Kubox variëren van 6 tot meer dan 42 m3. In onze grootste opslagruimte passen maar liefst 495 verhuisdozen. Weet je niet hoeveel kubieke meters je nodig hebt? Met de eenvoudige ruimtecalculator bereken je aan de hand van het aantal kamers, dozen, meubelstukken of kubieke meter hoeveel ruimte je nodig hebt en weet je exact welke opslag aan jouw behoefte voldoet. Liever persoonlijke advies? Onze deskundige medewerkers helpen je graag op weg.

Kosten opslag

Voor een paar tientjes per maand heb je al een eigen opslagbox welke je per maand kunt opzeggen. Vraag nu een offerte aan en ontvang direct een vrijblijvende prijsopgave. Eén van de Kubox-medewerkers zijn je graag van dienst met een persoonlijk advies. Je kunt hen bereiken via 010 – 218 38 88 of info@kubox.nl