Opslagruimte Nunspeet
Gratis bezorging en ophalen!

Verhuis je binnenkort van of naar Nunspeet en heb je een tijdelijke opslagruimte nodig voor jouw verhuisdozen, persoonlijke spullen en meubilair? Kubox biedt de oplossing! Schone, droge en beveiligde opslagruimtes die ook nog eens gratis bij je thuis worden bezorgd. Jij laad de opslagbox in met je spullen en wij halen hem vervolgens op voor transport.

Opslagruimte huren

Met de kubox wordt het opslaan van jouw spullen in Nunspeet een eitje! Wellicht ben je eigenaar van een recreatieverblijf, camping of strandbad in dit toeristische gebied en kun je een extra opslagruimte goed gebruiken. Je huurt een opslagbox voor een scherp tarief per maand.

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier