Opslagruimte Nieuw-Roden
Gratis bezorging en ophalen!

Verhuis je binnenkort van of naar Nieuw-Roden? Kubox biedt flexibele opslagruimtes voor de berging van jouw verhuisdozen en meubelstukken. Boek een opslagbox online en wij komen deze op de gewenste dag bij je thuisbezorgen. Wanneer de verhuizing erop zit, leveren wij opslagruimte weer op jouw (nieuwe) adres af. Zo wordt de opslag van jouw spullen wel heel gemakkelijk!

Opslagruimte huren

Je huurt een kubox in Nieuw-Roden voor een schappelijk bedrag per maand. Het dorp dat begon met de bouw van een school, wordt in de volksmond Nij-Roon genoemd. Op de heidegronden rondom de school werden aan het begin van de twintigste eeuw veel plaggenhutten gebouwd. Dit waren eenvoudige hutten bedekt met heideplaggen die vaak werden bewoond door arme arbeiders.

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier