Over Kubox Opslag

Over Kubox Opslag: Alle ruimte voor de klant. Tijdelijke opslag en selfstorage voor jouw inboedel. Selfstorage ruimte in Rotterdam, Schiedam, Alkmaar en Alphen aan den Rijn. Kubox, de praktische oplossing voor ruimtegebrek!

Missie & visie

Kubox biedt slimme oplossingen voor zowel particulieren als bedrijven die behoefte hebben aan ruimte voor het opslaan van hun eigendommen. Onze slogan luidt dan ook niet voor niets: 'Voor iedereen de ruimte!'

Lees meer

Landelijke dekking

Onze mobiele opslagruimtes kunnen bijna overal in Nederland gratis bezorgd worden, met uitzondering van de Waddeneilanden. Wil je liever opslaan in een selfstorage vestiging? Ook dat is mogelijk.

Kubox Thuisbezorgd

MVO

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen staat hoog op de prioriteitenlijst. De juiste balans vinden tussen people, planet en profit, dat is belangrijk. Nu, maar ook op de lange termijn.

Meer over MVO

Alle ruimte voor de klant

Nederland wordt wel gerekend tot een van de dichtstbevolkte gebieden ter wereld. Niettemin ervaren de meeste bewoners gelukkig nog een hoge mate van woongenot, en bouwen bedrijven er in het buitengebied nog lustig op los, alsof de ruimte onbeperkt is. In sommige regio's echter, zoals de randstad en de grote steden, is ruimte vaak schaars en duur. Juist in deze gebieden geeft Kubox de ideale oplossing voor flexibele opslagruimte. Selfstorage voor particulieren en bedrijven is een niet meer weg-te-denken begrip, en breidt zich steeds verder uit met verschillende vormen van service en dienstverlening.

Kubox over opslag

Kubox Opslag heeft al jarenlange ervaring met het verhuren van ruimte voor opslag en mini-opslag. De kennis hierover heeft geleid tot een ruim aanbod van diverse units, variërend van 1m3 tot 50m3

Tevens zijn op aanvraag grotere ruimten beschikbaar. Het tijdelijk opslaan van kleine inboedel of het overbruggen van een verhuizing kan nu zonder stress en tegen geringe kosten worden geregeld.

Het is plezierig te weten dat jouw goederen veilig kunnen worden opgeslagen in uitstekend geconditioneerde, schone en beveiligde ruimten, waar je elk moment van de dag terecht kunt.

De units zijn toegankelijk van 06.00 -23.00 uur en met de auto bereikbaar.

Het huidige succes van Kubox Opslag is het resultaat van een objectieve marktverkenning in de Verenigde Staten, de bakermat van opslagbedrijven en denkbeeldige kantoren.

In januari 2000 werd de eerste vestiging in Rotterdam een feit. Met een licentie voor het RentPlus softwarepakket, dat specifiek op deze branche is geschreven, startte huidig directeur met Kubox Opslag een unieke service in Nederland.

De behoefte aan tijdelijke opslag voor inboedel van particulieren bleek groot. Deze groep is thans verantwoordelijk voor circa 80% van de bezetting. Maar ook de kleine ondernemer vond hierin een oplossing voor het ruimtegebrek. Grote nationale bedrijven reserveren hier ruimte voor overslag van hun producten voor regionale promotionele activiteiten. Dat scheelt niet alleen in ruimte, maar ook in logistieke kosten!

In november 2004 werden twee filialen van de Box Company overgenomen in juni 2008 werd Alfastore overgenomen en toegevoegd aan Kubox Opslag. Hiermee werd het aanbod voor inboedelopslag binnen groot Rotterdam, Schiedam en Alphen aan den Rijn ruimschoots afgedekt.

Het toenemend succes verlangt echter een ruim(t)e visie op toekomstige investeringen. Hiervan zal je in de meest ruime zin profiteren.

Klanten over Kubox Opslag

Michelle (30) en Luc (29) kennen elkaar van via hun werk in Rotterdam. Inmiddels is het stel toe aan samenwonen. Hiervoor gaan ze het appartement van Michelle verbouwen. Tijdens de verbouwing staat een groot deel van de inboedel opgeslagen bij Kubox Opslag. Michelle: "Ze haalden de spullen zelfs gratis op, super!

Michelle en Luc

Mitch (37) is professioneel DJ. Hij reist door het hele land met zijn disco drive-in show. Toen zijn vriendin zwanger werd, besloot het paar om van de aanbouw een kinderkamer te maken. Sindsdien staat de DJ-apparatuur van Mitch bij Kubox Opslag. Mitch: "We zijn zo een stuk goedkoper uit dan met een verhuizing.

DJ Mitch

Over verhuizen en opslaan: In 2011 besluiten Ella (61) en Harold (67) om hun droom waar te maken en te emigreren naar Spanje. Ze zeggen hun huurhuis in Nederland op en pakken in voor vertrek. Ella: "Het grootste deel van onze inboedel staat opgeslagen bij Kubox Opslag. Onze spullen worden goed en veilig bewaard.

Ella en Harold

Contact

Heb je vragen? Twijfel niet om contact met ons op te nemen.

Bel ons: 088 - 506 2900

Contactformulier