Over Kubox

Kubox creëert ruimte en geeft je vrijheid, met flexibele externe opslag. Met Kubox opslagruimte sla je spullen bij jou in de buurt op. Huur een opslag in Rotterdam, Schiedam, Alkmaar en Alphen aan den Rijn. Of kies voor Kubox aan huis en huur je eigen storage box voor de deur. Klaar met opruimen en inpakken? Wij regelen de opslag. Kubox is voor iedereen die verlangt naar ruimte.

Missie & visie

Gun jezelf de ruimte om te doen waar je écht blij van wordt. Huur eenvoudig je eigen flexibele opslagruimte en creëer ruimte om te leven en te ondernemen. Geniet ervan, je hebt het verdiend!

Lees meer

Particuliere en zakelijke opslag

Sla je inboedel of zakelijke opslag veilig op bij een Kubox opslag in het land. Of kies voor Kubox aan huis. Kubox heeft voor iedereen de ruimte. Ook voor jou. Kies de Kubox opslag die bij jou past.

Diensten van Kubox

Kubox in de maatschappij

Wij geloven dat er ruimte is voor iedereen. Bij Kubox zoeken we daarom continu naar de juiste balans tussen people, planet en profit. Maatschappelijk verantwoord ondernemen vinden wij heel normaal.

Meer over MVO

Ruimte om te leven en ondernemen

Het is druk in Nederland. Ons kleine land is zelfs één van de dichtstbevolkte gebieden ter wereld.

Maar ook ons woonplezier en werkgeluk doet het goed. Nederlanders zijn altijd druk in de weer. We leven, spelen en ondernemen volop. Nieuwe woonwijken worden gebouwd en er komen steeds meer bedrijven op de markt. Ruimte wordt daardoor schaarser en duurder, vooral in de randstad en steden. Daarom is Kubox juist in deze gebieden aanwezig, met externe opslagruimte voor bewoners en ondernemers. Terwijl jij het leven viert, geniet en onderneemt, slaan wij je spullen veilig op.

Voor alles een opslag

Kubox weet alles van opslag en opslagruimte. Al jarenlang slaan we spullen van particulieren en bedrijven op. Ga je verhuizen, verbouwen of heb je gewoon te weinig opslagruimte? Wij hebben voor alles een opslag.

Grote opslagruimte, mini-opslag en flexibele opslag. Van 1m3 tot 50m3 en zelfs groter. En bij Kubox weet je dat je spullen veilig zijn. Ze worden opgeslagen in uitstekend geconditioneerde, schone en beveiligde ruimten.

Kom zelf maar kijken. Onze units zijn van 6.00 tot 23.00 uur toegankelijk en met de auto bereikbaar.

Goederen veilig opslaan doen we al vanaf 2000, met onze eerste opslag in Rotterdam. De start van een unieke service in Nederland.

Met succes, want de behoefte aan tijdelijke opslag voor inboedel van particulieren bleek groot. En dat is het nog steeds. Deze groep is nog altijd verantwoordelijk voor zo’n 80% van onze bezetting.

Ook de ondernemer weet ons beter te vinden voor ruimtegebrek. Kleine ondernemers, maar ook grote nationale bedrijven reserveren ruimte voor overslag van hun producten.

Dat scheelt niet alleen in ruimte, maar ook in logistieke kosten!

Inmiddels is onze dekking landelijk, met opslagruimte in Rotterdam, Schiedam, Alkmaar en Alphen aan den Rijn.

En natuurlijk Kubox aan huis. Zo is Kubox altijd bij jou in de buurt.

Klanten over Kubox Opslag

Michelle (30) en Luc (29) kennen elkaar van via hun werk in Rotterdam. Inmiddels is het stel toe aan samenwonen. Hiervoor gaan ze het appartement van Michelle verbouwen. Tijdens de verbouwing staat een groot deel van de inboedel opgeslagen bij Kubox Opslag. Michelle: "Ze haalden de spullen zelfs gratis op, super!

Michelle en Luc

Mitch (37) is professioneel DJ. Hij reist door het hele land met zijn disco drive-in show. Toen zijn vriendin zwanger werd, besloot het paar om van de aanbouw een kinderkamer te maken. Sindsdien staat de DJ-apparatuur van Mitch bij Kubox Opslag. Mitch: "We zijn zo een stuk goedkoper uit dan met een verhuizing.

DJ Mitch

Over verhuizen en opslaan: In 2011 besluiten Ella (61) en Harold (67) om hun droom waar te maken en te emigreren naar Spanje. Ze zeggen hun huurhuis in Nederland op en pakken in voor vertrek. Ella: "Het grootste deel van onze inboedel staat opgeslagen bij Kubox Opslag. Onze spullen worden goed en veilig bewaard.

Ella en Harold

Contact

Twijfel niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag!

Bel ons: 088 - 506 2900

Contactformulier