Opslagruimte Woerden
Gratis bezorging en ophalen!

Bij gezinsuitbreiding, een verhuizing of verbouwing heb je soms plotseling ruimtetekort in je woning. Voor de huur van een tijdelijke en veilige opslagruimte zit je bij Kubox Woerden goed. Wij bieden persoonlijke opslagboxen voor de berging van verhuisdozen, inboedel of verzamelwaar. De opslagruimtes worden gratis bij je thuisbezorgd, en dat tegen een aantrekkelijke prijs per maand.

Opslagruimte huren?

Uiteraard zijn onze opslagruimtes in Woerden ook geschikt voor bijvoorbeeld verhuisdozen of de opslag van archief voor je werk. De stad ligt in het westen van de provincie Utrecht en is in de Middeleeuwen ontstaan toen er een Castellum Laurium op deze plek werd gevestigd. Dit was een legerplaats langs de grens van het Romeinse Rijk.

Liever zelf je spullen opslaan in een vestiging?

Dat kan! Kubox selfstorage is er voor zowel particulieren als bedrijven. Van inboedelopslag tot een garagebox. Al beschikbaar vanaf 1m3, uitstekend beveiligd en 7 dagen per week beschikbaar! Je vindt de dichtstbijzijnde vestiging in Alphen aan Den Rijn.

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier