Het gemak van Kubox aan huis

Tijdelijk opslagruimte nodig? Met Kubox aan huis maak je het jezelf wel heel makkelijk!
Bestel je eigen Kubox online en inpakken maar. Wij regelen de opslag voor je.

1. Bezorging aan huis

Wij bezorgen je eigen Kubox bij jou thuis.

2. Inladen maar

Laad zelf je eigen opslagcontainer aan huis in.

3. Wij regelen de rest

Wij halen je Kubox op, zorgen voor de opslag en brengen ‘m weer terug wanneer jij dat wilt.

Wij maken het je graag
gemakkelijk

Met Kubox aan huis hoef je zelf geen busje te regelen. Wij bezorgen een opslagcontainer aan huis, halen ‘m op en brengen ‘m weer wanneer jij dat wilt.

Je eigen Kubox is ruim 8m3 groot. Daar passen zo’n 100 verhuisdozen in. Dat is ongeveer vergelijkbaar met 2 kamers aan inboedel. Kijk, dat ruimt lekker op!

Wil je iets brengen of halen? Geen probleem! Je kunt tussentijds gewoon bij je spullen in onze opslagruimte. Geef het wel 3 dagen van tevoren aan ons door.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Kubox aan huis is
voordelig en flexibel

Met Kubox aan huis kun jij je bezighouden met de verhuizing, verbouwing, of misschien ga je wel op wereldreis! Voel je vrij om te doen wat jou gelukkig maakt, wij regelen je tijdelijke opslag. Zo creëer je niet alleen ruimte in je huis, maar ook in je hoofd.

Op iedere vraag een antwoord

Ja, je kunt heel eenvoudig bij je Kubox als deze veilig bij ons in de opslag staat. TIP: probeer een goede inschatting te maken welke spullen je wel en niet nodig hebt. Tussentijds toegang tot je Kubox kun je aanvragen door te mailen naar info@kubox.nl Wanneer je dit het liefst minimaal drie werkdagen van tevoren aangeeft, zorgen wij dat je Kubox voor je klaarstaat op één van onze vestigingen.

Wij plaatsen de Kubox in één van onze opslaglocaties. Wanneer je bij je Kubox(en) wilt om er spullen bij te plaatsen of uit te halen, kun je dit het liefst drie werkdagen van tevoren aangeven via info@kubox.nl. Wij zorgen er dan voor dat je Kubox(en) klaarstaan.

Ja, het is geen probleem om meerdere Kubox-opslagboxen thuis te laten bezorgen. Wij kunnen tot vijf Kubox opslagboxen in één keer bezorgen. Ook als je meerdere Kubox-opslagboxen nodig hebt is dat geen probleem.

De afmetingen van een Kubox zijn 2,49 x 1,89 x 2,65 meter (inwendig 2,30 x 1,75 x 2,09 meter) (lxbxh). Dit betekent een vloeroppervlak van ruim 4 vierkante meter! Dit biedt ruimte aan ongeveer 120 verhuisdozen of de inboedel van een 1 á 2 kamer appartement. Wanneer je meer ruimte nodig hebt, dan leveren wij natuurlijk meer Kubox-opslagboxen. Het is mogelijk om tot vijf Kubox-opslagboxen in één keer te bezorgen. Ook als je meer Kubox-opslagboxen nodig hebt is dat geen probleem.

Als alles goed is ingepakt en klaar staat, kost het inladen van een Kubox je gemiddeld 30-45 minuten. Zodra we de Kubox hebben bezorgd, kan je meteen beginnen. TIP: Hoe dichter wij de Kubox bij je (voor-) deur kunnen plaatsen, hoe sneller jij kunt inladen. 

Hier kan je het retourplannen van je Kubox inplannen. Geef minimaal 14 dagen van tevoren jouw gewenste retourdatum aan. Wij adviseren je ruim van te voren je box retour te plannen om teleurstellingen te voorkomen. Beschikbaarheid onder voorbehoud. 

Eén Kubox biedt ruimte aan ongeveer 120 verhuisdozen of aan een inboedel van een 1 á 2 kamer appartement. Vind je het lastig inschatten, maak dan gebruik van de ruimtecalculator tijdens het bestellen van uw kubox thuisbezorgd.

Onze Kubox-opslagboxen kunnen bijna overal in Nederland bezorgd worden, met uitzondering van de Waddeneilanden. In het bestelproces controleren wij aan de hand van je postcode of wij ook bij jou kunnen bezorgen. Door de afmetingen van de Kubox past deze in een parkeervak of kan deze tot aan de (voor-)deur worden gebracht. Houd er rekening mee dat je zelf zorgt voor voldoende plaats om de Kubox te plaatsen. Meestal is het niet nodig om een vergunning aan te vragen.

Een spoedlevering betreft een extra service voor het op zeer korte termijn leveren van de Kubox. Bij retourleveringen gaat dit om een periode van 14 dagen. Een spoedlevering is altijd op basis van beschikbaarheid in de planning.

Bij je bestelling reken je meteen de eerste maand huur van je Kubox af. Hierna ontvang je maandelijks een factuur met een iDEAL-link op het door jou opgegeven e-mailadres. Je kunt de betaling van de Kubox ook naar ons overmaken onder vermelding van je Kubox-nummer.

Wanneer je de Kubox volgens onze instructies hebt ingeladen, zijn je spullen tijdens het vervoer verzekerd voor transportschade volgens de Algemene Vervoers Condities. TIP: lees onze laadinstructies goed door! Op alle (aanvullende) diensten van Kubox zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing. 

Ja, je Kubox staat bij ons in een goed beveiligde opslag. Al onze opslagruimten voldoen aan wettelijke voorschriften op het gebied van brandveiligheid.

Mocht je onverwacht korter huren dan je gepland had en daarmee niet voldoen aan de minimale afname berekenen wij een nacalculatie. Dit doen wij door te kijken hoeveel maanden je gehuurd hebt, dan berekenen wij welke tarieven bij jouw huurtijd van toepassing zijn en belasten wij het verschil aan je door.

Staat je vraag er niet tussen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op!

Bel ons: 088 - 506 2900

Contactformulier