Het gemak van Kubox thuisbezorgd

Tijdelijk opslagruimte nodig? Met Kubox thuisbezorgd maak je het jezelf wel heel makkelijk!
Je bestelt je Kubox online en hoeft verder alleen nog maar in te pakken.

1. Gratis thuisbezorgd

Wij bezorgen de Kubox gratis bij je thuis.

2. Je laadt in

Jij laadt je spullen in de Kubox.

3. Wij regelen de rest

Wij halen hem op, verzorgen de opslag en brengen hem weer terug!

Informatie i.v.m. COVID-19/corona:

Het grote voordeel van Kubox Thuisbezorgd is de contactloze manier van opslag. Hierdoor kunnen wij jou nog steeds van dienst zijn. Hierbij houden wij ons uiteraard nadrukkelijk aan de richtlijnen die het RIVM opstelt. Dit wil zeggen dat de chauffeur je geen hand zal geven en wij vragen om de 1,5m afstand in acht te nemen.

Gelukkig kunnen wij je dus nog van dienst zijn. Heb je vragen óf wil je graag gebruik maken van onze diensten? Bekijk hier de mogelijkheden, bel ons via 088 – 506 2900 of laat een contactverzoek achter dan nemen wij spoedig contact met je op.

Opslagruimte thuisbezorgd

Een Kubox bij jou voor de deur

  • Geen vervoer regelen
  • Kosteloos spullen ophalen en brengen
  • Uitstekend beveiligd
  • Scherpe prijs

Bekijk in enkele stappen hoe voordelig jouw Kubox is!

Selecteer hieronder hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

Aantal boxen 12345
Vierkante meter4 m28 m212 m216 m220 m2
Inboedelopslag voor ca. 2 kamers 2 kamers 3 kamers 3 kamers 4 kamers 4 kamers 5 kamers 5 kamers 6 kamers 6 kamers
 
KamersAantal 
2 kamers 2 kamers1 Kubox
4m2 / 8m3
3 kamers 3 kamers2 Kuboxen
8m2 / 16m3
4 kamers 4 kamers3 Kuboxen
12m2 / 24m3
5 kamers 5 kamers4 Kuboxen
16m2 / 32m3
6 kamers 6 kamers5 Kuboxen
20m2 / 40m3

De afmeting van één Kubox is 1.78m x 2.30m x 2.09m.
Dit is ongeveer 8m3.

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Ja, je kunt heel eenvoudig bij je Kubox als deze veilig bij ons in de opslag staat. TIP: probeer een goede inschatting te maken welke spullen je wel en niet nodig hebt. Tussentijds toegang tot je Kubox kun je aanvragen door te mailen naar info@kubox.nl Wanneer je dit het liefst minimaal drie werkdagen van tevoren aangeeft, zorgen wij dat je Kubox voor je klaarstaat op één van onze vestigingen.

Wij plaatsen de Kubox in één van onze opslaglocaties. Wanneer je bij je Kubox(en) wilt om er spullen bij te plaatsen of uit te halen, kun je dit het liefst drie werkdagen van tevoren aangeven via info@kubox.nl. Wij zorgen er dan voor dat je Kubox(en) klaarstaan.

Ja, het is geen probleem om meerdere Kubox-opslagboxen thuis te laten bezorgen. Wij kunnen tot vijf Kubox opslagboxen in één keer bezorgen. Ook als je meerdere Kubox-opslagboxen nodig hebt is dat geen probleem.

De afmetingen van een Kubox zijn 2,49 x 1,89 x 2,65 meter (inwendig 2,30 x 1,75 x 2,09 meter) (lxbxh). Dit betekent een vloeroppervlak van ruim 4 vierkante meter! Dit biedt ruimte aan ongeveer 120 verhuisdozen of de inboedel van een 1 á 2 kamer appartement. Wanneer je meer ruimte nodig hebt, dan leveren wij natuurlijk meer Kubox-opslagboxen. Het is mogelijk om tot vijf Kubox-opslagboxen in één keer te bezorgen. Ook als je meer Kubox-opslagboxen nodig hebt is dat geen probleem.

Als alles goed is ingepakt en klaar staat, kost het inladen van een Kubox je gemiddeld 30-45 minuten. Zodra we de Kubox hebben bezorgd, kan je meteen beginnen. TIP: Hoe dichter wij de Kubox bij je (voor-) deur kunnen plaatsen, hoe sneller jij kunt inladen. 

Hier kan je het retourplannen van je Kubox inplannen. Geef minimaal 14 dagen van tevoren jouw gewenste retourdatum aan. Wij adviseren je ruim van te voren je box retour te plannen om teleurstellingen te voorkomen. Beschikbaarheid onder voorbehoud. 

Eén Kubox biedt ruimte aan ongeveer 120 verhuisdozen of aan een inboedel van een 1 á 2 kamer appartement. Vind je het lastig inschatten, maak dan gebruik van de ruimtecalculator tijdens het bestellen van uw kubox thuisbezorgd.

Onze Kubox-opslagboxen kunnen bijna overal in Nederland bezorgd worden, met uitzondering van de Waddeneilanden. In het bestelproces controleren wij aan de hand van je postcode of wij ook bij jou kunnen bezorgen. Door de afmetingen van de Kubox past deze in een parkeervak of kan deze tot aan de (voor-)deur worden gebracht. Houd er rekening mee dat je zelf zorgt voor voldoende plaats om de Kubox te plaatsen. Meestal is het niet nodig om een vergunning aan te vragen.

Een spoedlevering betreft een extra service voor het op zeer korte termijn leveren van de Kubox. Bij retourleveringen gaat dit om een periode van 14 dagen. Een spoedlevering is altijd op basis van beschikbaarheid in de planning.

Bij je bestelling reken je meteen de eerste maand huur van je Kubox af. Hierna ontvang je maandelijks een factuur met een iDEAL-link op het door jou opgegeven e-mailadres. Je kunt de betaling van de Kubox ook naar ons overmaken onder vermelding van je Kubox-nummer.

Wanneer je de Kubox volgens onze instructies hebt ingeladen, zijn je spullen tijdens het vervoer verzekerd voor transportschade volgens de Algemene Vervoers Condities. TIP: lees onze laadinstructies goed door! Op alle (aanvullende) diensten van Kubox zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing. In onze centrale opslag zijn je spullen verzekerd volgens de Algemene Opslag Condities tot een waarde van maximaal € 7.650,00 per incident. 

Ja, je Kubox staat bij ons in een goed beveiligde opslag. Al onze opslagruimten voldoen aan wettelijke voorschriften op het gebied van brandveiligheid.

Mocht je onverwacht korter huren dan je gepland had en daarmee niet voldoen aan de minimale afname berekenen wij een nacalculatie. Dit doen wij door te kijken hoeveel maanden je gehuurd hebt, dan berekenen wij welke tarieven bij jouw huurtijd van toepassing zijn en belasten wij het verschil aan je door.

Waarom Kubox

Eenvoudig

Zelf een busje huren en heen en weer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox thuisbezorgd is het tijdelijk opslaan van je spullen een eitje.

Snel

Zodra de Kubox voor je deur staat, kan je beginnen met inladen. Als je alles goed hebt voorbereid, ben je binnen een uur klaar.

Veilig

Natuurlijk zijn je spullen tijdens het transport en de tijdelijke opslag verzekerd. Onze opslagruimten zijn goed beveiligd.

Kubox thuisbezorgd is voordelig en flexibel

Ga je een wereldreis maken of je huis ingrijpend verbouwen?
Kubox thuisbezorgd is dé oplossing voor tijdelijke opslag van je inboedel.

Kubox thuisbezorgd is voordelig en flexibel

Contact

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2900