Opslagruimte Gouda
Gratis bezorging en ophalen!

Als je binnenkort gaat samenwonen in Gouda, zal je ongetwijfeld veel items dubbel hebben die je nog niet gelijk weg wilt doen. Kubox biedt flexibele en individuele opslagruimtes waar je jouw extra kasten, bankstel of elektrische apparaten tijdelijk kunt opslaan. Je huurt een opslagruimte voor een scherp bedrag per maand. Het grote voordeel is dat het je een hoop gedoe bespaart, zoals het regelen van een verhuisbus of aanhangwagen.

Opslagruimte huren

Bij Kubox huur je in Gouda een opslagruimte voor welke behoefte dan ook. De stad staat bekend om haar kaas, de fabricatie van kaarsen, pijpen, Gouds plateel, stroopwafels en de jaarlijkse kaarsjesavond. In de binnenstad zijn nog altijd een groot aantal prachtige monumentale panden te vinden.

Liever zelf je spullen opslaan in een vestiging?

Dat kan! Kubox selfstorage is er voor zowel particulieren als bedrijven. Van inboedelopslag tot een garagebox. Al beschikbaar vanaf 1m3, uitstekend beveiligd en 7 dagen per week beschikbaar! Je vindt de dichtstbijzijnde vestiging in Rotterdam, Alphen aan Den Rijn of Schiedam.

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier