Opslagruimte Leeuwarden
Gratis bezorging en ophalen!

Tijdens een verhuizing of verbouwing is de opslag van jouw meubels in de nabije omgeving erg prettig. Al eens gedacht aan een mobiele Kubox? Wij bezorgen deze gratis bij je thuis, jij laadt hem in en wij halen de box weer op om jouw kostbare bezittingen veilig, schoon en droog op te bergen. Een eitje!

Opslagruimte huren

Woon je in een van de maar liefst 24 wijken die de Friese stad Leeuwarden rijk is? Voor een klein maandbedrag huur je een tijdelijke kubox in dé culturele hoofdstad van Europa 2018. Bestel hem eenvoudig online en laat ons weten wanneer je de extra capaciteit nodig hebt.

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier