Opslagruimte Biddinghuizen
Gratis bezorging en ophalen!

Ga je binnenkort verhuizen, verbouwen of samenwonen? Dan kan het zomaar gebeuren dat je te maken krijgt met ruimte tekort. Kubox biedt ruime en schone opslagruimtes voor de tijdelijke berging van jouw persoonlijke spullen. Reserveer de box nu online voor een scherp maandbedrag.

Huren opslagruimte

Woon of werk je vlakbij het Veluwemeer, nabij het attractiepark of evenemententerrein van Walibi Holland of meer in het hart van het dorp bij het kerkelijke centrum De Voorhof? Wij bezorgen en retourneren de kubox gratis tot aan je deur, in welk deel van Biddinghuizen je je ook bevind. 

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier