Opslagruimte Bolsward
Gratis bezorging en ophalen!

Bij een verhuizing of verbouwing is de tijdelijke opslag van jouw spullen erg prettig. Kubox biedt mobiele opslagboxen die gratis bij je thuis worden bezorgd. Dan hoef jij enkel je spullen nog in te laden. Bespaar jezelf het gedoe van het huren en heen en weer rijden in een verhuisbusje met onze opslagruimtes. Voor een klein bedrag per maand huur je al een box.

Opslagruimte huren?

Een kubox is ook ideaal wanneer je werkt op De Klokslag, De Ward of De Marne en ruimte nodig hebt voor archiefmateriaal, dossiers of spullen voor leveranciers. Boek jouw opslagruimte in Bolsward eenvoudig via onze website. 

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier