Opslagruimte Zaandam
Gratis bezorging en ophalen!

De kubox is een mobiele opslagbox van tien kubieke meter die droog en beveiligd wordt opgeslagen. In deze opslagruimte kun je moeiteloos een aantal meubelstukken of zo’n 180 verhuisdozen kwijt. Boek nu een opslagbox via onze website en wij bezorgen deze gratis bij je aan huis, zodat jij alleen nog maar hoeft in te laden.

Opslagruimte huren?

Maak ruimte in je woning en vraag een kubox aan in Zaandam, de stad in Noord-Holland. De plaats ligt aan beide kanten van de waterloop de Zaan. De Zaanse Schans is een buurt in Zaandam en bekend als openluchtattractie. Jaarlijks trekt de schans honderdduizenden bezoekers.

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier