Opslagruimte Doetinchem
Gratis bezorging en ophalen!

De kubox is een schone, droge en mobiele opslagbox waar je met gemak 180 verhuisdozen of een aantal meubelstukken in kwijt kunt. Een handige uitkomst tijdens een verhuizing, verbouwing of wanneer je gaat samenwonen. Huur nu eenvoudig een opslagruimte via onze website en betaal direct online of op de dag van de bezorging.

Opslagruimte huren

Je hebt al een opslagruimte in Doetinchem voor een bescheiden bedrag per maand. De prachtige stad is gelegen aan de Oude IJssel in de Achterhoek. Het fungeert als het centrum van deze streek vanwege de grote verscheidenheid aan winkels, scholen en het Slingeland Ziekenhuis. 

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier