Opslagruimte Etten-Leur
Gratis bezorging en ophalen!

Heb je geen plek meer in jouw berging, schuur of garage? Denk dan eens aan de opslagmogelijkheden van Kubox. Wij bezorgen een schone en droge box bij je thuis, zodat jij je spullen direct kunt inladen. Er passen maar liefst 180 verhuisdozen in en hij wordt gratis voor de deur afgeleverd. 

Opslagruimte huren?

Of je nu woont in het stadshart van Etten-Leur of in een van de nabijgelegen plaatsen Hoeven, St. Willebrord of Prinsenbeek. Wij zorgen voor aflevering, vervoer én veilige storage van jouw tijdelijke kubox. Regel de opslagruimte in slechts enkele minuten online tegen een scherp maandtarief.

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier