Verhuismateriaal

Sla jouw spullen veilig op. Kubox Selfstorage heeft een groot assortiment verhuismateriaal voor de opslag en het vervoer van jouw inboedel. 

Verhuismaterialen

Laat niets aan het toeval over om jouw bezittingen optimaal te beschermen. Maak altijd gebruik van goed verpakkingsmateriaal, zoals ons inpakpapier of noppenfolie, om je spullen veilig in te pakken.

Zorg dat je verhuisdozen van een goede, zware kwaliteit zijn. En als ze allemaal dezelfde maat hebben maak je het vervoer en de opslag ook een stuk eenvoudiger en efficiënter!

Bij Kubox bieden we ook verschillende plastic beschermhoezen aan. Voor bijvoorbeeld je meubels of matrassen. Kostbare goederen kan je extra beschermen door tijdens het vervoer en de opslag onze dikke verhuisdekens te gebruiken. Kijk hieronder naar ons complete assortiment verhuismaterialen:

ArtikelPrijs inc. btw
Verhuisdoos (onbedrukt)€1,75
Verhuisdoos (bedrukt, steviger karton)€2,20
Boekendoos€2,20
Kledingdoos (incl. roede)€11,50
Afdekfolie€6,90
Bankhoes€3,25
Inpakpapier€2,95
Matrashoes (eenpersoons)€3,25
Matrashoes (tweepersoons)€4,25
Noppenfolie€7,95
Opslagdeken (of verhuisdeken)€4,95
Stoelhoes€2,75
Stretchwikkelfolie€12,50
Tape€2,25

Selfstorage shop

In de Kubox Selfstorage shop op jouw opslaglocatie zijn al onze verhuismaterialen te koop. Maar we maken je het graag zo gemakkelijk mogelijk dus we kunnen de artikelen ook meebrengen als we de box bij je afleveren.

Huur je (nog) geen opslagruimte bij Kubox maar heb je wel interesse in het kopen van verpakkingsmaterialen? Loop gerust bij één van onze Kubox Selfstorage shops binnen!

Heb je al een reservering gemaakt en wil je dat we verhuismaterialen meeleveren of wil je bij aankomst direct aan de slag? Neem dan contact met ons op via: 0800-1016 of info@kubox.nl
 

Vraag direct een offerte aan

Jouw gegevens

Jouw vraag / offerte
*Verplichte velden