Opslagruimte huren in Zwolle
Gratis bezorging en ophalen!

Wanneer je binnenkort gaat verhuizen of verbouwen is het prettig om te weten dat Kubox tijdelijke opslagruimtes biedt. De kubox heeft ruim acht kubieke meter opslagruimte en is daarmee groot genoeg voor jouw persoonlijke spullen zoals kleding, meubilair en verzamelwaar, maar natuurlijk ook verhuisdozen. Bestel een opslagbox online en wij komen hem op de gewenste dag bij je thuisbezorgen. 

Opslagruimte huren in Zwolle

Ben je woonachtig aan het Zwarte Water, de Overijsselse Vecht of in de binnenstad van Zwolle? Het maakt niet uit waar in de Hanzestad of de provincie Overijssel je woont, want in elke straat bezorgen wij de kubox gratis bij je aan huis of op kantoor. Jij hoeft alleen nog maar te boeken en in te pakken. 

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier