Opslagruimte Wolvega
Gratis bezorging en ophalen!

Heb je te maken met een overvolle zolder, berging, garage of zolder? Als je niet meer weet waar je al je spullen moet laten biedt Kubox de oplossing. Onze mobiele opslagruimtes van tien kubieke meter zijn groot genoeg voor jouw verhuisdozen, persoonlijke spullen en kleding. Je huurt de box voor enkele maanden of een langere periode en betaalt een voordelig tarief per maand.

Huren opslagruimte

Ook wanneer je werkzaam bent in Wolvega zijn onze opslagruimtes erg gemakkelijk, bijvoorbeeld voor archief, dossiermateriaal of goederen van leveranciers. Boek nu eenvoudig een opslagruimte via onze website. Wij bezorgen deze gratis bij je thuis in de gemeente Weststellingenwerf.
 

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier