Opslagruimte Hoogeveen
Gratis bezorging en ophalen!

Bij een verhuizing of ingrijpende verbouwing kunnen jouw meubels of persoonlijke spullen soms flink in de weg staan. De tijdelijke opslagboxen van Kubox zijn een prettig oplossing. Reserveer de opslagruimte online, wij bezorgen hem gratis op de gewenste dag bij je thuis en vervolgens laad jij je spullen in. Zo wordt verhuizen of verbouwen wel heel gemakkelijk.

Huren opslagruimte

Je huurt een Kubox in Hoogeveen tegen een aantrekkelijk tarief per maand. De plaats in Drenthe wordt ook wel Ogeveine of ’t Oveine genoemd. Hoogeveen was eeuwenlang een veenkolonie en kent een rijke historie door de aanwezigheid van diverse rijks- en oorlogsmonumenten. 

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier