Opslagruimte Goes
Gratis bezorging en ophalen!

Ga je binnenkort verhuizen of verbouwen in Goes en kun je tijdelijk wel wat extra opslagruimte gebruiken? Denk dan eens aan Kubox. Wij bieden mobiele opslagboxen die droog en beveiligd worden opgeslagen. De boxen bieden voldoende ruimte voor 180 verhuisdozen, een aantal kleine meubelstukken of jouw hobby- en verzamelwaar.

Opslagruimte huren

Je huurt een opslagruimte in Goes voor een acceptabel bedrag per maand. Reserveer een kubox via onze website voor de gewenste periode en wij bezorgen deze gratis bij je thuis in de stad op Zuid-Beveland. Ook in de andere wijken van de gemeente brengen wij de box tot aan de deur.

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier