Opslagruimte Heerlen
Gratis bezorging en ophalen!

Een verhuizing brengt veel gedoe met zich mee. Je spullen inpakken, verplaatsen, verhuizen en weer uitpakken. Met de Kubox bespaar je een hoop tijd en gedoe. Deze mobielopslagruimte wordt gratis bij je thuisbezorgd, zodat jij direct kunt beginnen met inladen. Vervolgens halen wij de box op voor transport en bezorgen we hem op de gewenste dag op jouw (nieuwe) adres.

Opslagruimte huren

Met een kubox in Heerlen wordt het opslaan van jouw spullen wel heel eenvoudig. Via onze website regel je met slechts enkele klikken een opslagruimte in de omgeving van het centrum, Heerlerheide, Heerlerbaan of Hoensbroek.

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier