Opslagruimte Joure
Gratis bezorging en ophalen!

Ga je binnenkort verhuizen van of naar Joure? Kubox biedt de oplossing! Onze schone, droge en beveiligde opslagboxen zijn ideaal voor jouw verhuisdozen, persoonlijke spullen of hobbymateriaal. De box wordt op de gewenste dag bij je thuisbezorgd zodat jij hem direct kunt inladen. Zo wordt het opslaan van jouw spullen wel heel eenvoudig!

Opslagruimte huren

De opslagruimtes van kubox zijn ook erg handig bij de berging van jouw archief, dossiermateriaal of seizoensspullen in Joure. Huur nu een opslagruimte in het Friese dorp en wij bezorgen deze gratis bij je thuis.

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier