Opslagruimte huren in Groningen
Gratis bezorging en ophalen!

Heb je een overvolle berging of uitpuilende zolder en wil je jouw spullen flink opruimen? Denk dan eens aan Kubox. Wij verhuren mobiele opslagboxen voor de berging van jouw verhuisdozen, hobbymateriaal en seizoensspullen. Maak korte metten met jouw ruimte gebrek door middel van deze tijdelijke extra opslagruimte. Je huurt de opslagbox in Groningen eenvoudig via onze website.

Opslagruimte huren in Groningen

Ook wanneer je verhuist van of naar dé studentenstad van het Noorden of gaat verbouwen is het tijdelijk huren van een kubox een handige uitkomst. Je hebt al een mobiele opslagbox in Grunnen voor een paar tientjes per maand. Kies de gewenste datum online en wij bezorgen de opslagruimte gratis bij je thuis of op jouw werkadres.

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier