Opslagruimte Terneuzen
Gratis bezorging en ophalen!

Verhuizen is een hele onderneming. Van inpakken tot het uitladen van spullen in je nieuwe woning, je bent er maar druk mee. Kubox maakt jouw verhuizing een stuk gemakkelijker. Bij ons huur je voor de gewenste periode een opslagbox die gratis bij je thuis wordt bezorgd. Dat betekent dat jij enkel je spullen hoeft in te laden. Wij zorgen voor de transport, opslag en retour van de box.

Opslagruimte huren?

Of je nu woont in Axel, Hoek, Koewacht of Overslag, wij bezorgen de kubox altijd bij je aan huis in Terneuzen. Voor een scherp bedrag per maand huur je een opslagbox via onze website.

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier