Opslagruimte Lelystad
Gratis bezorging en ophalen!

Verhuizen of verbouwen is soms een heel gedoe. Spullen inpakken, verplaatsen, opbergen en weer uit pakken kost veel tijd. De Kubox is een mobiele opslagbox welke gratis bij je thuis wordt bezorgd zodat jij je spullen direct kunt inladen. Wij nemen de box vervolgens mee voor opslag en brengen deze op de gewenste dag retour. Dat scheelt je een hoop tijd en werk!

Opslagruimte huren

Bespaar jezelf de moeite van het rijden in een verhuisbusje, boek een kubox in Lelystad. De stad in Flevoland is een van de jongste in Nederland. De plaats is vernoemd naar Cornelis Lely, de bedenker van de Zuiderzeewerken, als bekroning op zijn werk.

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier