Opslagruimte Heerhugowaard
Gratis bezorging en ophalen!

Ga je jouw woning ingrijpend verbouwen, een wereldreis maken of heb je te maken met gezinsuitbreiding? Dan kan het zomaar zijn dat je plotseling te maken krijgt met ruimte tekort. Kubox biedt mobiele opslagruimtes welke je tijdelijk kunt huren voor de opslag van jouw verhuisdozen, meubels en kleding. Je huurt een opslagbox voor een scherp tarief per maand.

Opslagruimte huren?

Bespaar jezelf het gedoe van het huren van een busje, boek online jouw opslagruimte in regio Heerhugowaard. Deze plaats is ontstaan als agglomeratie van de dorpen Zuid, De Noord en ’t Kruis. Vele dorpen en gehuchten, zoals Verlaat, behoren inmiddels ook tot het woongebied.

Liever zelf je spullen opslaan in een vestiging?

Dat kan! Kubox selfstorage is er voor zowel particulieren als bedrijven. Van inboedelopslag tot een garagebox. Al beschikbaar vanaf 1m3, uitstekend beveiligd en 7 dagen per week beschikbaar! Je vindt de dichtstbijzijnde vestiging in Alkmaar.

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier