Opslagruimte Hoofddorp
Gratis bezorging en ophalen!

Kubox biedt de oplossing, namelijk individuele opslagboxen die je kunt huren voor tijdelijke opslag van je spullen. Ideaal wanneer je bijvoorbeeld te maken hebt met ruimtetekort door een gezinsuitbreiding of verbouwing. Onze opslagruimtes zijn te huren voor enkele maanden of een langere periode en worden altijd gratis bij je thuisbezorgd.

Opslagruimte huren

Je huurt gemakkelijk en snel een voordelige opslagruimte in de regio Hoofddorp, de hoofdplaats van de gemeente Haarlemmermeer. Het centrum van de stad is gelegen aan het Marktplein. De plaats ontwikkelt zich steeds meer als winkelgebied met grote winkelketens als H&M, Primark en The Sting.

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier