Opslagruimte Bergen op Zoom
Gratis bezorging en ophalen!

Van een volle zolder tot een rommelige schuur of garage, iedereen heeft weleens te maken met ruimte gebrek. Kubox biedt de oplossing voor jouw bergingsproblemen. Onze mobiele opslagboxen bieden voldoende ruimte voor de tijdelijke opslag van jouw verhuisdozen, kleding, of hobbymateriaal. Je huurt al een box voor een klein bedrag per maand.

Huren opslagruimte

Bespaar jezelf de moeite van het heen en weer rijden in een verhuisbusje. Huur eenvoudig een kubox in Bergen op Zoom via onze website. Wij bezorgen de opslagruimte in zowel de stad als in de gemeente bij je aan huis. 

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier