Opslagruimte Drachten
Gratis bezorging en ophalen!

Woon of werk je in de omgeving van Drachten en kun je wel wat extra opslagruimte gebruiken? Bijvoorbeeld voor de tijdelijke opslag van jouw archief, hobbymateriaal of persoonlijke spullen tijdens een verhuizing of verbouwing? Dan zit je bij Kubox goed. Wij verhuren mobiele opslagruimtes die gratis bij je aan huis worden bezorgd.

Opslagruimte huren

Boek nu een opslagruimte in de omgeving van Drachten, zodat je direct kunt inpakken. De plaats is gelegen in het noorden van Nederland en heeft, op de stad Leeuwarden na, het grootste aantal inwoners van de provincie Friesland. De naam van de stad is gebaseerd op de ligging aan het riviertje De Dracht.

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier