Opslagruimte Sittard
Gratis bezorging en ophalen!

Verhuis je binnenkort voor langere tijd naar het buitenland voor een stage, studie of een nieuwe liefde? Wellicht heb je dan een hoop spullen die je tijdelijk een veilig onderkomen wilt geven. Kubox biedt schone, droge en beveiligde opslagboxen voor de berging van jouw persoonlijke spullen. Met tien kubieke meter biedt de opslagbox voldoende ruimte voor 180 verhuisdozen of een aantal meubelstukken.

Opslagruimte huren

Van Ophoven tot Voorstad en van Molenbeek tot de Kollenberg. Wij bezorgen de opslagruimte bij je thuis in alle wijken en buurten van Sittard. Boek de opslagruimte nu binnen enkele klikken op onze website en je kunt direct beginnen met inpakken. 

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier