Opslagruimte huren in Almere
Gratis bezorging en ophalen!

Als je te maken hebt met ruimte tekort dankzij een verhuizing, verbouwing of vanwege gezinsuitbreiding is het prettig om je spullen tijdelijk ergens anders op te slaan. Kubox biedt schone en droge opslagruimtes die beveiligd worden opgeslagen. Erg handig voor jouw verhuisdozen, kleding en meubilair. Boek online en wij bezorgen de opslagbox gratis bij je aan huis.

Opslagruimte huren in Almere

Binnen enkele klikken regel je een kubox in de omgeving van Almere. De stad in Flevoland ligt aan het Gooimeer, IJmeer en Markermeer en is vernoemd naar het gelijknamige water. Het is de grootste gemeente in de provincie en heeft relatief jonge inwoners. 

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier