Opslagruimte Venray
Gratis bezorging en ophalen!

Een overvolle schuur, een uitpuilende garage of een slaapkamer als rommelhok. Iedereen heeft wel eens te maken met ruimte gebrek. Dan is het prettig om te weten dat je jouw persoonlijke spullen tijdelijk een veilig onderkomen kunt geven. De Kubox is een mobiele, schone en droge opslagruimte die gratis bij je thuis wordt bezorgd. Uitermate geschikt voor jouw hobbymateriaal, verhuisdozen of kleding.

Huren opslagruimte

Voor een vast maandbedrag huur je een opslagruimte in Venray. De plaats is na Venlo de tweede stedelijke kern van Noord-Limburg. De bruisende stad is belangrijk voor de regio en heeft een ruim aanbod winkels, horecagelegenheden, prachtige pleinen en cultuurhistorische gebouwen. 

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier