Opslagruimte Hilversum
Gratis bezorging en ophalen!

Woon of werk je in Hilversum en heb je behoefte aan een tijdelijke berging voor bijvoorbeeld goederen, dossiers of verhuisdozen? Huur dan heel eenvoudig een flexibele opslagbox bij Kubox. Deze bestel je voor een klein bedrag online, waarna de opslagruimte gratis bij je wordt thuisbezorgd. Vervolgens laad jij je spullen in en halen wij de ruimte op voor transport en opslag.

Huren opslagruimte

Je huurt al een opslagruimte in Hilversum voor slechts een paar tientjes per maand. De plaats is de belangrijkste in de landstreek Het Gooi. De stad staat bekend om de vele mediabedrijven en de televisiestudio’s en wordt om deze reden ook wel de mediastad genoemd.

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier