Opslagruimte Harderwijk
Gratis bezorging en ophalen!

Ga je verhuizen, verbouwen of krijg je binnenkort te maken met gezinsuitbreiding? Wellicht heb je hierdoor plotseling te maken met ruimte gebrek. Denk dan eens aan opslagbox van Kubox. Onze opslagruimtes zijn tien kubieke meter en groot genoeg voor 180 verhuisdozen of een aantal kleine meubelstukken.

Opslagruimte huren

Huur eenvoudig jouw opslagruimte in Harderwijk via onze website. Het plaatsje in de provincie Gelderland staat veelal bekend om het dierenpark Dolfinarium. De oude hanze- en vestingstad ligt aan de rand van het natuurgebied de Veluwe en kreeg in 1231 als eerste stadsrechten in dit gebied.

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier