Opslagruimte Stadskanaal
Gratis bezorging en ophalen!

Voor een tijdelijke opslagruimte in de omgeving van Stadskanaal zit je bij Kubox goed. Wij verhuren mobiele opslagboxen voor de opslag van jouw persoonlijke spullen, verhuisdozen en meubels. Boek de opslagruimte online, betaal direct of wanneer wij de box gratis bij je thuisbezorgen. Dan hoef jij enkel nog je spullen in te pakken!

Opslagruimte huren

Regel jouw opslagruimte in Stadskanaal binnen enkele klikken. Het dorp wordt in de volksmond ‘Knoal’ genoemd en is een van de grootste plaatsen van Groningen. In feite is het een tien kilometer lang lint dat ligt aan het gelijknamige kanaal. 

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier