Opslagruimte Zierikzee
Gratis bezorging en ophalen!

Wanneer je voor langere tijd verhuist naar het buitenland vanwege een studie, nieuwe carrière of de liefde is het goed om te weten dat Kubox tijdelijke opslag biedt. Onze opslagruimtes zijn schoon, droog en worden individueel beveiligd. Ideaal voor de opslag van jouw persoonlijke spullen en verhuisdozen. Nog een pluspunt: de opslagboxen worden gratis bij je thuisbezorgd!

Opslagruimte huren

Je boekt een kubox in Zierikzee gemakkelijk via onze website. De stad in de Zeeuwse gemeente Schouwen-Duiveland staat ook wel bekend als monumentenstad en telt maar liefst 568 monumenten. Eén daarvan is het gemeentehuis, dat bijzonder is omdat het naar boven toe breder uitloopt. 

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier