Opslagruimte Nieuwegein
Gratis bezorging en ophalen!

Als je gaat verbouwen, verhuizen of voor een langere tijd in het buitenland gaat wonen wil je jouw spullen veilig kunnen opslaan. Kubox biedt schone opslagboxen die je kunt huren voor enkele maanden of een langere periode. Deze opslagruimtes worden gratis bij je thuisbezorgd, zodat jij alleen maar je spullen hoeft in te laden.

Huren opslagruimte

Voor een scherp bedrag per maand heb jij een persoonlijke opslagruimte in Nieuwegein, de voormalige groeikern gelegen aan de rivier de Lek. In de jaren zestig en zeventig van de twintigste eeuw vertrokken veel bewoners uit de Randstad naar de omliggende steden. Hierdoor is Nieuwegein in deze periode explosief gegroeid. 

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier