Opslagruimte Deurne
Gratis bezorging en ophalen!

Heb jij door een uit de hand gelopen hobby, veel kinderen of een overvolle berging te maken met ruimte tekort? Kubox biedt de oplossing voor jouw probleem; mobiele opslagboxen die uitermate geschikt zijn voor verhuisdozen, hobbymateriaal of verzamelwaar. De opslagbox wordt gratis thuisbezorgd en op de afgesproken dag weer bij je teruggebracht.

Huren opslagruimte

Bestel jouw kubox in Deurne eenvoudig via onze website. De plaats kent naast de Sint-Willibrorduskerk, Klein Kasteel en Groot kasteel een aantal andere bijzondere gemeentelijke en rijksmonumenten die zeker een bezoekje waard zijn.  

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier