Een postbus aanvragen is wel zo professioneel

De trend is digitaal, maar een adres voor uw fysieke post mag niet ontbreken op uw business card of website. Bovendien heeft u een solide postadres nodig voor de Kamer van Koophandel en een betrouwbaar ontvangst- en distributiekanaal voor uw zakelijke post. Met onze Kubox-Plus Postbus Services is dat goed geregeld.

Zakelijke postbus, zakelijk geregeld

Een postbus aanvragen bij Kubox-Plus biedt aantoonbare praktische voordelen. U ontvangt automatisch een e-mailnotificatie van ingekomen poststukken- en pakketten. Desgewenst verzamelen wij uw zakelijke post en sturen deze door naar het door u opgegeven adres. Dat spaart tijd en moeite. De verzendfrequentie passen we aan uw wensen aan.

Een postbus aanvragen bij Kubox-Office betekent: een betrouwbaar post- of zakenadres, zonder zorgen, bij een verrassend gunstige prijs/kwaliteitsverhouding.

Postbus aanvragen met extra opties?

Sluit het aanvragen van een postbus onvoldoende aan bij de verwachtingen van uw zakenrelaties? Dat kunt u bij ons een representatief vestigingsadres huren. Met efficiënte aanvullende postadresdiensten als postafhandeling, receptie en werk- en vergaderfaciliteiten. Voor uw archief of winkelvoorraad kunnen we zelfs opslagruimte organiseren. Kubox-Office betekent: Geen zorgen bij correcte tarieven, wél de klasse van een vestigingsadres op niveau en professionele contactgegevens.

Extra: postbus aanvragen voor privégebruik (niet voor gemeente inschrijving)

Tijdelijk naar het buitenland of verhuizen? Liever geen privé-post tussen andermans post? Wij bieden een betrouwbare oplossing met een privé-postbusadres. Als privépersoon kunt u zich niet inschrijven op ons adres, maar u kunt er wel uw post naartoe laten sturen. Desgewenst ontvangt u een e-mailnotificaties. Reguliere post kunt u alle dagen afhalen van 06.00 tot 23.00 uur; postpakketten van 09.00 tot 18.00 uur. Een privé-postadres laat zich economisch combineren met opslagruimte huren.

Vraag direct een offerte aan

Jouw gegevens

Jouw vraag / offerte
*Verplichte velden