Opslagruimte Soest
Gratis bezorging en ophalen!

Tijdelijke opslagruimte nodig? Denk dan eens aan de opslagmogelijkheden van Kubox. Onze opslagboxen worden droog en beveiligd opgeslagen. Jouw verhuisdozen, meubilair, kleding of hobbymateriaal is bij ons dus in goede handen. Bestel jouw box nu online, dan bezorgen wij deze gratis bij je thuis en kun je direct beginnen met inladen.

Huren opslagruimte

Binnen enkele klikken regel je een kubox in Soest. Het dorp en de gemeente in Utrecht kent vele duinen, bossen en heiden en weilanden. Vroeger vonden er op deze plekken regelmatig veldslagen plaats. Vandaag de dag dient de plaats dan ook als oefenterrein voor de Koninklijke Landmacht. 

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier