Missie en visie

Ruimte... Een woord met betekenis. Ruimte is er letterlijk om in te wonen, te werken en te recreëren. Maar ook in figuurlijke zin om je in te ontspannen, je in te spannen en ruimte om te creëren.

De maatschappij verandert. De wereld wordt steeds dynamischer wat een invloed heeft op wonen en werken. Er wordt vaker verhuisd en verbouwd. Ruimte is schaars en zal de komende jaren alleen maar schaarser worden.

Woon- en werkomgevingen zijn steeds vaker een weergave van identiteit.  Mensen zijn zich bewuster van hun ruimte en het gebruik ervan. De dynamiek in de maatschappij komt sterk naar voren in de informatiestroom die ons op vele manieren bereikt. Ook in figuurlijke zin wordt ruimte dus steeds schaarser en blijft het hebben van genoeg ruimte belangrijk.

De Kubox Missie

Voor iedereen de ruimte! Dat is waar Kubox voor staat. Of je nu opslagruimte nodig hebt om je woon- of werkomgeving beter te kunnen gebruiken, vanwege een verhuizing of verbouwing of omdat je tijdelijk naar het buitenland gaat. Of je nu weinig opslagruimte nodig hebt of veel, heel kort of juist lang. Kubox biedt ruimte die past bij jouw opslagbehoefte. Hoe fijn is het als jouw inboedel of andere spullen die je niet kunt of niet wilt gebruiken veilig opgeslagen staan?

De Kubox Strategie

Kubox Opslagruimte creëert ruimte! In éen van onze opslaglocaties of we brengen je opslagruimte gewoon bij jou voor de deur! Op die manier zijn wij overal in de buurt. Altijd. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het voor je is dat je een opslagruimte krijgt die bij je opslagwensen past. Dat je niet teveel betaalt voor een schone, droge en veilige opslag. En we ontzorgen. We denken met je mee over vervoer en verpakken.

Onze vaste Kubox opslaglocaties zijn gevestigd in Rotterdam Noord, Rotterdam Zuid, op de grens tussen Rotterdam West en Schiedam, Alphen aan den Rijn en Alkmaar. Met Kubox Opslagruimte Thuisbezorgd bezorgen we opslagruimte voor de deur in bijna heel Nederland!

Wat vinden we belangrijk?

Smileys☺︎! Een smiley bij jou als klant en een smiley bij onze medewerkers! Dat is waar we het voor doen. Samen proberen we je opslagbehoefte optimaal in te vullen. Of we nu een ruimteprobleem voor je oplossen omdat je gaat verhuizen, verbouwen of omdat je meer ruimte en rust wilt creëeren in je woon- of werkomgeving. We zoeken een opslagruimte die perfect bij je past. Voor minder doen we niet!

Voor wie bestemd en wanneer?

Kubox biedt tijdelijke of permanente opslag van eigendommen van zowel de particulier als de zakelijke klant.

Voor de particulier:

  • Bij verhuizing
  • Bij verbouwing
  • Bij tijdelijk verblijf in het buitenland
  • Bij tijdelijk opbergen van vakantiespullen
  • Bij opslag om ruimte thuis te creëren

Voor de zakelijke klant:

  • Bij opslag goederenvoorraad
  • Bij dossier en archiefopslag
  • Bij tijdelijk opslag voor seizoensgebonden goederen
  • Bij opslag van promotie en beursmateriaal
  • Bij opslag voor materiaal van vertegenwoordigers en monteurs

Plaats waar?

Kubox beschikt over vijf opslaggebouwen, waarvan drie in de regio Rotterdam,  één gebouw in Alphen aan den Rijn en in Alkmaar. Het totale aantal vierkante meters dat wordt verhuurd is ca. 22.750. Gedurende ons bestaan is meer dan eens gebleken dat de organisatie van Kubox beschikt over een bruisende energie. Vanuit de huidige centraal aangestuurde organisaties wordt daarom bij Kubox gestreefd naar de kwalitatieve positie van “the best in class”. Ook zal in de komende jaren actief worden gezocht naar nieuwe vestigingslocaties in de geografische driehoek Amsterdam – Utrecht – Rotterdam. Daarnaast is op initiatief van Kubox met geselecteerde collega-bedrijven een partnership ontwikkeld met als inzet een landelijke dekking.

Medewerkers van Kubox

Kubox tracht de kennis en vaardigheden van de medewerkers optimaal te benutten en in te zetten. Zij streeft daarmee naar een duurzame relatie met de juiste medewerkers om vervolgens te komen tot een grote betrokkenheid en een hoge productiviteit. Dit is niet slechts ten behoeve van de organisatie, maar juist ten behoeve van de persoonlijke ontwikkeling van de individuele medewerker. Ter ondersteuning hiervoor zijn bij Kubox naast aantrekkelijke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden ook een aantal P&O instrumenten ontwikkeld.

Promotie

De dienstverlening van Kubox wordt op twee manieren aangeboden:

Door middel van traditionele reclame zoals advertenties in dag en weekbladen. Deze bladen zijn vaak locaal gericht. Tevens staat Kubox duidelijk vermeld in de Gouden Gidsen. Steeds meer maakt Kubox gebruik van de website marketing via de eigen website en via de zoekmachines. Deze vorm van reclame is leidend geworden boven de traditionele reclame. Kubus besteedt veel aandacht aan de zgn. “zoekmachinemarketing” en is hier zeer succesvol in. Kubox meet al jaren de klanttevredenheid. Dat dit een succesvol middel is, blijkt uit het feit dat onze bestaande klanten ons nieuwe klanten bezorgen.

Prijs

Er wordt bij Kubox al jaren gestuurd op de juiste prijs/prestatieverhouding.