Missie en visie

Ruimte... Een woord met betekenis. Ruimte is er letterlijk om in te wonen, te werken en te recreëren. Maar ook in figuurlijke zin om je in te ontspannen, je in te spannen en ruimte om te creëren.

De maatschappij verandert. De wereld wordt steeds dynamischer wat een invloed heeft op wonen en werken. Er wordt vaker verhuisd en verbouwd. Ruimte is schaars en zal de komende jaren alleen maar schaarser worden.

Woon- en werkomgevingen zijn steeds vaker een weergave van identiteit.  Mensen zijn zich bewuster van hun ruimte en het gebruik ervan. De dynamiek in de maatschappij komt sterk naar voren in de informatiestroom die ons op vele manieren bereikt. Ook in figuurlijke zin wordt ruimte dus steeds schaarser en blijft het hebben van genoeg ruimte belangrijk.

De Kubox Missie

Voor iedereen de ruimte! Dat is waar Kubox voor staat. Of je nu opslagruimte nodig hebt om je woon- of werkomgeving beter te kunnen gebruiken, vanwege een verhuizing of verbouwing of omdat je tijdelijk naar het buitenland gaat. Of je nu weinig opslagruimte nodig hebt of veel, heel kort of juist lang. Kubox biedt ruimte die past bij jouw opslagbehoefte. Hoe fijn is het als jouw inboedel of andere spullen die je niet kunt of niet wilt gebruiken veilig opgeslagen staan?

De Kubox Strategie

Kubox Opslagruimte creëert ruimte! In éen van onze opslaglocaties of we brengen je opslagruimte gewoon bij jou voor de deur! Op die manier zijn wij overal in de buurt. Altijd. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het voor je is dat je een opslagruimte krijgt die bij je opslagwensen past. Dat je niet teveel betaalt voor een schone, droge en veilige opslag. En we ontzorgen. We denken met je mee over vervoer en verpakken.

Onze vaste Kubox opslaglocaties zijn gevestigd in Rotterdam Noord, Rotterdam Zuid, op de grens tussen Rotterdam West en Schiedam, Alphen aan den Rijn en Alkmaar. Met Kubox Opslagruimte Thuisbezorgd bezorgen we opslagruimte voor de deur in bijna heel Nederland!

Wat vinden we belangrijk?

Smileys☺︎! Een smiley bij jou als klant en een smiley bij onze medewerkers! Dat is waar we het voor doen. Samen proberen we je opslagbehoefte optimaal in te vullen. Of we nu een ruimteprobleem voor je oplossen omdat je gaat verhuizen, verbouwen of omdat je meer ruimte en rust wilt creëeren in je woon- of werkomgeving. We zoeken een opslagruimte die perfect bij je past. Voor minder doen we niet!