Opslagruimte Kampen
Gratis bezorging en ophalen!

Ben je jouw overvolle berging, garage, zolderkamertje of tuinhuis helemaal zat en wil je nu eens goed opruimen? Huur een Kubox en geef jouw persoonlijke spullen tijdelijk een nieuw onderkomen. Deze mobiele opslagbox biedt tien kubieke meter ruimte en wordt schoon, droog en beveiligd opgeslagen. Ideaal voor kleding, hobbymateriaal, verhuisdozen en het tuinameublement.

Opslagruimte huren

De kubox is ook erg handig wanneer je binnenkort van of naar Kampen verhuist vanwege werk of een studie. Boek nu jouw opslagruimte in de oude Hanzestad via onze website. Wij bezorgen de opslagboxen gratis aan huis in de gehele stad.

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier