Opslagruimte Hoogezand
Gratis bezorging en ophalen!

Tijdens een verhuizing of ingrijpende verbouwing kunnen jouw spullen behoorlijk in de weg staan. Wij bieden hiervoor de ideale oplossing. Droge, schone en beveiligde opslagboxen die je kunt huren voor een kortere periode. De Kubox kost je slechts een paar tientjes per maand en wordt daarnaast ook gratis bij je thuisbezorgd in Hoogezand. Zo kun jij direct beginnen met inpakken!

Opslagruimte huren?

De opslagruimtes van kubox zijn ook uitermate geschikt bij ruimtegebrek in huis of op je werk. Op onze website boek je binnen enkele klikken een opslagbox en deze wordt op de gewenste dag bij je thuisbezorgd in Hoogezand.

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier