Opslagruimte Culemborg
Gratis bezorging en ophalen!

Heb je geen plaats meer in huis voor jouw kleding, verzamelwaar of hobbymateriaal? Goed nieuws! Kubox biedt mobiele opslagboxen voor de tijdelijke opslag van jouw spullen. Denk hierbij aan verhuisdozen, meubels en meer. Je huurt een opslagruimte voor een scherp tarief en wij komen deze gratis bij je thuisbezorgen én ophalen voor transport en opslag.

Opslagruimte huren?

Je huurt al een opslagruimte in Culemborg binnen enkele klikken. De Gelderse plaats was oorspronkelijk een handelsdorp gelegen op de stroomrug van het riviertje de Meer en de zuidelijke oeverwal van de Lek. Culemborg is nu een stad en gemeente waar je vele monumenten terugvindt. 

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier