Opslagruimte Hengelo
Gratis bezorging en ophalen!

Ga je samenwonen, verbouwen of krijg je te maken met gezinsuitbreiding in Hengelo? Een tijdelijke extra opslagruimte is dan wel zo prettig. De Kubox is een mobiele opslagruimte waar zo’n 180 verhuisdozen in passen. De box is ook uitermate geschikt voor een aantal kleine meubelstukken, kleding, hobbymateriaal of seizoensspullen.

Opslagruimte huren

De kubox is ook te gebruiken voor bedrijven in de ‘metaalstad’. Een uitkomst voor jouw archiefmateriaal, dossiers of voorraden. Je huurt een opslagbox in de (voormalige) industriestad tegen een aantrekkelijk bedrag per maand en we bezorgen deze ook nog eens gratis bij je thuis.

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier