Opslagruimte Heerenveen
Gratis bezorging en ophalen!

De Kubox is een mobiele opslagbox van tien kubieke meter die schoon, droog en beveiligd wordt opgeslagen. De opslagruimte is uitermate geschikt voor bijvoorbeeld verhuisdozen, kleine meubelstukken, hobbyspullen of verzamelwaar. Boek een box via onze website in de periode van een verhuizing of ingrijpende verbouwing.

Huren opslagruimte

Jouw kubox wordt gratis thuisbezorgd in Heerenveen. Het dorp in de provincie Friesland staat voornamelijk bekend om de ijsbaan Thialf, waar vele grote nationale en internationale wedstrijden worden gereden. De plaats wordt ook wel sportstad genoemd vanwege het multifunctionele sportcentrum met een sportschool en zwembad en het Abe Lenstra voetbalstadion. 

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier