Opslagruimte Assen
Gratis bezorging en ophalen!

Je verhuist voor langere tijd naar het buitenland voor een studie, stage, werk of vanwege de liefde. Het is dan prettig om te weten dat Kubox tijdelijke opslagruimtes biedt voor de berging van jouw persoonlijke spullen. Je huurt een opslagbox voor een aantrekkelijke prijs per maand en wij bezorgen deze ook nog eens voor de deur, zodat jij alleen nog maar hoeft in te laden en op reis kan!

Opslagruimte huren

Boek jouw kubox in Assen nu eenvoudig via onze website. De gemeente en plaats hebben de afgelopen honderd jaar een grote ontwikkeling doorgemaakt. Voor de Tweede Wereldoorlog werden er diverse grote woonwijken gebouwd. Na deze periode verdubbelde het aantal inwoners en steeg de werkgelegenheid.

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier