Opslagruimte Veenendaal
Gratis bezorging en ophalen!

Woon of werk je in Veenendaal en kun je tijdelijk wel wat extra opslagruimte gebruiken? De Kubox is een mobiele opslagbox van tien kubieke meter. Ideaal voor jouw verhuisdozen, archiefmateriaal, dossiers, persoonlijke spullen of verzamelwaar. De opslagruimte kost je een paar tientjes per maand en wordt gratis bij je thuisbezorgd. Zo kun jij direct beginnen met inladen.

Opslagruimte huren?

Bespaar jezelf het gedoe van een verhuisbusje, huur een kubox in Veenendaal. De plaats in Utrecht is gebouwd op een destijds drassig veengebied. Tot de twintigste eeuw waren de wolindustrie en sigarenindustrie erg belangrijk in het gebied. Tegenwoordig vervult Veenendaal de rol van ICT-stad.

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier