Opslagruimte Coevorden
Gratis bezorging en ophalen!

Ga je binnenkort verhuizen, verbouwen of tijdelijk verhuizen naar het buitenland? De mobiele opslagruimtes van Kubox bieden de ideale oplossing wanneer je jouw spullen tijdelijk ergens anders wilt opbergen. In één opslagbox passen maar liefst 180 verhuisdozen. Bestel direct een opslagbox via onze website en wij leveren hem op het gewenste moment bij je af.

Huren opslagruimte

Wij zorgen voor veilig vervoer van jouw spullen vanuit Coevoerden, de Ganzenstad ligt in het zuidoosten van de provincie Drenthe en dankt haar bijnaam aan een eeuwenoude traditie. Op de tweede maandag in november vindt er namelijk jaarlijks een ganzenmarkt plaats.

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier