Opslagruimte Vlissingen
Gratis bezorging en ophalen!

Verhuis je binnenkort voor een langere periode naar het buitenland vanwege een studie, stage of nieuwe baan? Het is een prettig te weten dat  je jouw spullen veilig kunt achterlaten. Kubox biedt namelijk mobiele opslagboxen voor de tijdelijke berging van jouw spullen. Deze worden droog, schoon en beveiligd opgeslagen. Jouw spullen zijn bij ons dus in goede handen!

Opslagruimte huren

De kubox is ook een uitkomst bij een verhuizing of ingrijpende verbouwing in Vlissingen. Wij bezorgen de opslagbox bij je aan huis. Regel nu een opslagruimte via onze website en maak korte metten met jouw ruimte gebrek.

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier