Opslagruimte Amsterdam
Gratis bezorging en ophalen!

Kubox heeft diverse opslagvestigingen door heel Nederland. Zowel thuisbezorgd als selfstorage. We verhuren flexibele opslagruimtes welke gratis bij je thuis worden bezorgd, ook in Amsterdam. De Kubox is een mobiele opslagbox van 10 m3 die we droog en schoon opslaan. De opslagruimte is groot genoeg voor 180 verhuisdozen, kleding, hobbymateriaal of klein meubilair. Bij ons huur je een storage box Amsterdam voor slechts enkele maanden of een langere periode voor een scherp bedrag per maand.  

Makkelijke, snelle en veilige opslag 

Ben je op zoek naar een geschikte, goedkope opslagruimte in Amsterdam? Of wil je een berging huren in Amsterdam? Zoek niet langer verder. Kubox opslagruimte werkt makkelijk, snel en veilig. Boek een opslagruimte in Amsterdam via onze website. Wij zorgen ervoor dat deze op de gewenste dag bij jou voor de deur staat. Binnen een uur laad jij de Kubox in met jouw spullen, waarna wij de box weer bij je ophalen. Tijdens het transport zijn je spullen verzekerd. Vervolgens slaan we jouw spullen op in een goed beveiligde locatie.  

Kom je ruimte tekort in huis? Moet je het archief voor jouw kantoor of winkel opslaan? Of staan jouw meubelstukken tijdens een verbouwing of renovatie in de weg? Dan is Kubox de ideale oplossing. Ook wanneer je gaat verhuizen en niet meteen alle inboedel in je nieuwe woning kwijt kunt, staan we voor je klaar. Met onze (tijdelijke) opslagruimte staan jouw spullen onder de beste condities veilig opgeslagen. En wanneer je klaar bent om jouw Kubox uit te ruimen, zetten wij deze kosteloos bij jou voor de deur. 

Ben je benieuwd hoeveel boxen je nodig hebt voor jouw spullen? Bereken je opslagbehoefte gemakkelijk online uit! Selecteer het aantal kamers, kies je Kubox en bestel direct. 

Informatie i.v.m. COVID-19/corona

Het grote voordeel van Kubox Thuisbezorgd is de contactloze manier van opslag. Hierdoor kunnen wij jou nog steeds van dienst zijn. Hierbij houden wij ons uiteraard nadrukkelijk aan de richtlijnen die het RIVM opstelt. Dit wil zeggen dat de chauffeur je geen hand zal geven en wij vragen om de 1,5m afstand in acht te nemen.

Gelukkig kunnen wij je dus nog van dienst zijn. Heb je vragen óf wil je graag gebruik maken van onze diensten? Bekijk hier de mogelijkheden, bel ons via 088 – 506 2900 of laat een contactverzoek achter dan nemen wij spoedig contact met je op.

Waarom Kubox?

Eenvoudig

Zelf een busje huren en heen en weer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox thuisbezorgd is het tijdelijk opslaan van je spullen een eitje.

Snel

Zodra de Kubox voor je deur staat, kan je beginnen met inladen. Als je alles goed hebt voorbereid, ben je binnen een uur klaar.

Veilig

Natuurlijk zijn je spullen tijdens het transport en de tijdelijke opslag verzekerd. Onze opslagruimten zijn goed beveiligd.

Bekijk in enkele stappen hoe
voordelig jouw Kubox is!

Selecteer hieronder hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Opslag huren in Amsterdam: de voordelen van Kubox

Wanneer je een opslagruimte bestelt bij Kubox, heb je nergens omkijken naar! Kubox thuisbezorgd is voordelig en flexibel! We leveren jouw Kubox voor de deur af door heel Amsterdam. Dat scheelt jou met een bestelbusje heen en weer rijden door de drukke straten voor een opslagbox in Amsterdam. Nadat je jouw spullen hebt ingeladen, nemen wij de Kubox weer mee naar een beveiligde opslaglocatie. Ook als je slechts tijdelijk opslagruimte zoekt, werkt ons haal-en-brengsysteem ideaal.  

Opslagbox voor de deur 

Zelf een busje huren en heen en weer rijden door de smalle straten van Amsterdam. Wij kunnen ons goed voorstellen dat dit niet heel aantrekkelijk klinkt. Met Kubox thuisbezorgd brengen wij onze opslagbox naar jouw voordeur, ook in Amsterdam. Dit maakt van het tijdelijk opslaan van je spullen een eitje.  

Voorbereid en veilig 

Zodra de Kubox voor je deur staat, kun je beginnen met inladen. Als je alles goed hebt voorbereid en je spullen van tevoren klaar zet, ben je binnen een uur klaar. Maak bijvoorbeeld gebruik van onze speciale boekendozen, die steviger zijn om beschadiging te voorkomen. Ook noppenfolie en tape is onmisbaar bij het verhuizen. Zorg daarom dat je tijdig alle nodige verhuismaterialen in huis haalt. Natuurlijk zijn je spullen tijdens het transport en de tijdelijke opslag verzekerd. Ook zijn onze opslagruimten goed beveiligd waardoor wij ook jouw meest waardevolle spullen veilig opslaan. Zo verloopt jouw opslag huren in Amsterdam soepel en veilig. 

Ben je benieuwd hoeveel boxen jij nodig hebt voor jouw inboedel? Bereken je opslagbehoefte en bestel direct

Box huren op alle locaties in Amsterdam 

Waar in Amsterdam je ook woont, wij bezorgen onze Kubox gratis bij je thuis. De mobiele opslagboxen kunnen vrijwel overal gaan en staan. Dit maakt het voor jou makkelijk jouw spullen in de Kubox te laden. Als al jouw spullen veilig in de Kubox zitten, halen we deze weer bij je op en brengen we deze naar onze opslaglocatie. Het gemak van een box op wielen!

Dankzij het voordelige tarief zijn onze opslagruimtes ook erg geschikt voor studenten aan de Hogeschool van Amsterdam of de universiteit, die graag van of naar Amsterdam willen verhuizen. Bespaar jezelf het gedoe van het huren van een busje en voorkom heen en weer rijden in de smalle en drukke straten van Amsterdam. 

Met Kubox is het opslaan van jouw spullen in onze hoofdstad een fluitje van een cent. Amsterdam kent talloze bezienswaardigheden zoals het Rijksmuseum, het Anne Frank Huis, het Stedelijk Museum, Artis en de coffeeshops. De stad is dan ook erg populair onder studenten en jong volwassenen, en jaarlijks maken duizenden toeristen een uitstapje naar Amsterdam. Wegens de grote populariteit en krappe woningmarkt is de vierkantemeterprijs qua woonoppervlakte hoog. Zonde om hier onnodig je inboedel op te slaan. Huur met Kubox een opslagruimte in Amsterdam tegen een aantrekkelijke prijs.

Opslagruimte Amsterdam-West 

Het kleinste stadsdeel van Amsterdam op het centrum na: Amsterdam-West. Het stadsdeel met de hoogste bevolkingsdichtheid, het Westerpark en de volkstuinen bij Sloterdijk. Misschien raad je het al, maar wij bezorgen onze opslagruimte ook in Amsterdam-West. Of je nu in de staatsliedenbuurt, Van Lennepbuurt of Overtoomse Sluis woont. Wij bezorgen onze box op wielen bij jou voor de deur.  

Opslagruimte Amsterdam-Noord 

Amsterdam-Noord, ten noorden van het IJ. Bekend om zijn tuindorpen, het Vliegenbos en het Noorderpark. Als je een opslagbox wilt huren in Amsterdam, komt Kubox naar je toe. We plaatsen onze opslagruimte bij jou voor de deur, jij laadt deze in en wij nemen hem weer mee naar een veilige opslaglocatie in Amsterdam. 

Opslagruimte Amsterdam-Oost 

De Amstel en de Singelgracht vormen samen de begrenzingen van Amsterdam-Oost. Op het Oosterspoorplein in de vork van Station Amsterdam Muiderpoort staat een kunstwerk van Karel Appel: The flowers. Kubox thuisbezorgd levert verplaatsbare opslagruimte in Amsterdam-Oost. Hier kun je gemakkelijk, snel en veilig jouw eigen kunstwerken, waardevolle items of inboedel in opslaan.  

Opslagruimte Amsterdam-Zuid 

Amsterdam-Zuid, bekend van het Vondelpark, het Olympisch Stadion en de Alberg Cuypmarkt. Maar ook de Rieverenbuurt, Willemspark en de Pijp zijn bekende buurten uit Amsterdam-Zuid. Wij bezorgen gemakkelijk een storage box in Amsterdam. Zo kun jij jouw oude woning gemakkelijk opknappen terwijl jouw inboedel veilig staat opgeslagen. Of verhuis je jouw spullen gemakkelijk van, naar en binnen Amsterdam-Zuid met onze verplaatsbare opslagruimte.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier