Opslagruimte Apeldoorn
Gratis bezorging en ophalen!

Bij een verhuizing of verbouwing kan het prettig zijn om jouw spullen tijdelijk een veilig onderkomen te geven. Kubox biedt flexibele opslagboxen welke je kunt huren voor slechts enkele maanden of een langere periode. Ideaal voor persoonlijke spullen als hobbymateriaal en kleding, maar ook voor jouw verhuisdozen en meubelstukken.

Opslagruimte huren

Of je nu woont in de landelijke omgeving van de Veluwe of woonachtig bent in het centrum van de stad, wij komen de kubox overal bij je thuisbezorgen in Apeldoorn. Kies op de website de gewenste leverdatum en je hoeft alleen nog maar in te pakken!

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier